miercuri, 9 martie 2016

Realizam pinata hand made pentru evenimente si aniversari in Constanta - 0762838354



https://www.facebook.com/pinatapersonalizata , 0762838354

Pinata este o figurina din carton, care se umple cu dulciuri, jucarii mici, fructe sau nuci. Este obiectul unui joc jucat in Mexic la petrecerile aniversare pentru copii si la sarbatorile de Craciun, in care copiii legati la ochi, pe rand, incearca sa rupa Pinata cu un bat pentru a castiga surprizele din interior.

Cu toate acestea, Pinata are o istorie lunga. Se crede ca ideea acestei figurine a plecat din China, a ajuns in Spania apoi misionarii au adus obiceiul in Noua Spanie, unde a intalnit o traditie similara. Pentru a onora zeul aztec al razboiului, un vas plin, decorat era spart in templu la picioarele statuii zeului.

O forma traditionala mexicana pentru Pinata este cea sferica cu sapte puncte conice care simbolizeaza cele sapte pacate de moarte - lacomia, ura, lenea, mandria, invidia, mania si pofta. In interiorul pinatei cu toate acestea, au fost puse dulciuri ce se refera la placerile vietii. Persoana cu batul, simbolizeaza omul puternic care lupta impotriva pacatelor si castiga recompensa.

Astazi, pinata poate lua forma unor animale, masini sau personaje din desenele animate. Pinata a devent o parte importanta la petrecerile pentru copii si s-a extins in toata lumea. Chiar si in Constanta relizam pinata in modelul dumneavoastra preferat. Pinata se distribuie in tot judetul Constanta si Tulcea pentru mai multe detalii si comenzi ne gasiti la numarul de telefon 0762838354.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:
Google +
Youtube
Facebook
Trilulilu
Blogger
Wordpress
Twitter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu